Històric


OCTUBRE:

  • Aquest any hi ha hagut un canvi de junta. La junta entrant agraeix a na Ruti i a na Vanessa, la feina feta durant tots els anys que han estat al cap davant de l’APIMA.

- Degut a la normativa actual sobre les activitats extraescolars i la seva regularització, aquest curs escolar,  la gestió de les extraescolarss la realitzarà l'empresa SA XARANGA, que compta amb més de 10 anys d’experiència en aquest àmbit.

- Ja sóm 66 socis. Gràcies a tots per formar-ne part, ( els qui encara no ho sou, podeu fer-nos arribar el full d'inscripció o bé deixant-lo a les bústies de l’APIMA que trobareu a les diferents entrades de l’escola o bé nviant-lo escannejat al correu de l'APIMA apimasantlluis@hotmail.com. El fulls els trobareu en els documents adjunts.

  • Aquest any disposem d’una novetat pel que fa als carnets de socis, són digitals i només cal que ensenyeu l’imatge ( i potser algún DNI) als establiments adherits. Podreu consultar els establiments adherits en els documents adjunts.

  • També hem creat grups d’aula per tal que tota la informació arribi de manera ràpida i adequada a tots els membres de l’escola.


NOVEMBRE:

  • El passat 17 de Novembre  na Lali Mascaró, com a osteòpata, va fer una xerrada molt interessant. Durant una estona vam poder gaudir escoltant-la. Ens va donar algunes eines per tal d’entendre millor les actituds dels nostres fills i filles. Va resultar molt enriquidor tot el que ens va explicar.


GENER:

- Com cada any, n’Ernest ha vingut al nostre centre per tal d’assessorar als pares dels més grans de l’escola en la nova etapa que començaran en el curs vinent. Arribar al institud no és una etapa fàcil i escoltar els consells de n’Ernest sempre és un plaer.  (


FEBRER:

- Xerrada sobre els perills d’internet en els més grans. Cada any la guardia civil s’ofereix per assessorar-nos de com utilitzar la xarxa i com fer un bon ús de les xarxes socials així com també dels seus perills.

No hay comentarios:

Publicar un comentario